odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Посудомийна машина Bosch SMS46JW10Q

Код:692991
Немає в наявності
Посудомийна машина Bosch SMS46JW10Q фото
Посудомийна машина Bosch SMS46JW10Q фото
Посудомийна машина Bosch SMS46JW10Q фото
Посудомийна машина Bosch SMS46JW10Q фото
Посудомийна машина Bosch SMS46JW10Q фото
cashback iconКешбек 270 ₴
product energy efficiency class
27 099

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Захист скла: для дбайливого догляду за склом і делікатній посудом

Ви можете здивуватися, дізнавшись, що якість води, якою ви миєте посуд, істотно впливає на Вашу посуд і фарфор. Оскільки м'яка вода викликає корозію скла, посудомийні машини Bosch з технологією Glass Protection Technology постійно регулюють ступінь жорсткості для дбайливого догляду за скляним посудом і порцеляною. Розумний догляд за Вашим делікатним посудом, без зайвих зусиль.

Гнучке моделювання внутрішнього простору коробів при завантаженні

Оптимізуйте використання простору в вашій посудомийній машині з коробами для столових приладів і дрібної кухонного начиння.

Інноваційна технологія оптимального використання води для максимальної ефективності миття посуду

Bosch винайшов нову унікальну систему миття ActiveWater, яка дозволяє максимально ефективно використовувати кожну краплю води. На основі таких параметрів, як швидке нагрівання, оптимізована система фільтрації, цільовий розподіл води і збільшена потужність насоса і складається формула ActiveWater: менше води та енергії, більше потужності. Посудомийні машини ActiveWater здатні вимити 14 комплектів посуду, використовуючи лише 10 літрів води при перебігу програми "Економічна 50 ° C". Також всі машини ActiveWater можуть приєднуватися до системи постачання гарячою водою, і в такому випадку рівень споживання енергії становить лише 0,6 кВт / ч. Для програми "Економічна 50 ° C".

Захист скла: для дбайливого догляду за склом і делікатній посудом

Ви можете здивуватися, дізнавшись, що якість води, якою ви миєте посуд, істотно впливає на Вашу посуд і фарфор. Оскільки м'яка вода викликає корозію скла, посудомийні машини Bosch з технологією Glass Protection Technology постійно регулюють ступінь жорсткості для дбайливого догляду за скляним посудом і порцеляною. Розумний догляд за Вашим делікатним посудом, без зайвих зусиль.

Двигун EcoSilence Drive: миття посуду так, як Ви ніколи не чули

Підтримувати чистоту в будинку може бути важко. Зберегти ж тишу іноді здається просто неможливо! Наші прилади з двигуном EcoSilence Drive забезпечують високу якість миття з низьким рівнем шуму. Прилади з EcoSilence Drive обладнані безшумним, безщітковим, економічним двигуном, який оптимально зменшує шум тертя, забезпечуючи таким чином більш плавне, тихе функціонування.

Ефективне використання миючих засобів

Засіб для миття розміщується в диспенсері зверху на дверцятах. Перед початком процесу миття він падає в спеціальну кювету в верхньому коробі, що гарантує його ретельне розчинення завдяки чіткому напрямку на нього струменів води.

LoadSensor. Ідеальний помічник, який не витратить ні краплі даремно!

Кожне завантаження має різну кількість посуду, чому ж під час кожного циклу автоматично використовується однакова кількість води? Функція LoadSensor використовує датчик частоти обертання для визначення ваги завантаження і рівня води, тому використовується тільки необхідну кількість води. Наприклад, для невеликої кількості посуду потрібно менше води для полоскання, тому води додається менше, тоді як для повного завантаження води додається більше для оптимального замочування. Функція, яка забезпечує неперевершені результати, зберігаючи воду і електроенергію? Тепер це високотехнологічне!

Автоматичні програм

Неправильний вибір програми витрачає не тільки час, але і воду і енергію. Автоматичні програми Bosch самостійно регулюють температуру води і час полоскання під час миття посуду, відповідно до ступеня забруднення і обсягу завантаження. Це означає, що з протиправними намірами Ви використовуєте стільки води, скільки потрібно для досягнення найкращих результатів. Правильне миття для кожного завантаження - все це лише одним натисканням кнопки!

Розпізнавання забруднень для ідеально чистого результату

Тиск і швидкість подачі води регулюються «розумним» процесором за допомогою системи чутливих сенсорів. Забезпечує високі результати миття посуду при мінімальному витраті води і електроенергії.

Початок роботи програми можна відкласти в залежності від моделі від 1 до 24 годин

Мийте, коли захочете. Наприклад, вдень, коли ви на роботі, щоб до вашого приходу посуд була чистою. Або вночі, коли починає діяти знижений тариф на електроенергію.

Саме дбайливе ставлення до тендітної посуді

Тендітна посуд буде захищена від температурного шоку, завдяки спеціальному резервуару для теплообміну в боковій стінці посудомийної машини.

Найвищий стандарт гігієнічного миття

Для сімей з маленькими дітьми або хворим на алергію іноді важко досягти антибактеріальної чистоти. Функція HygienePlus гарантує Вам високий рівень гігієнічного очищення. Активуючи разом з програмами звичайного миття, функція підвищує і підтримує температуру полоскання до 70 ° С протягом десяти хвилин, щоб видалити залишкові бактерії. Гігієнічна чистота і впевненість в результаті, миття з мийкою.

MachineCare: зберігайте вашу посудомийну машину чистою і свіжою

Допомагає видалити бруд і накопичення вапняку з посудомийної машини, щоб вона була чистою і свіжою. Ми рекомендуємо використовувати цю функцію раз на місяць або після кожних 30-ти циклів миття.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Спосіб установки
Місткість комплектів посуду
Тип сушки
Тип мотору

Інверторний

Кількість програм
Кількість температурних режимів

Експлуатація

Тип управління

Електронне

Функції та системи

Акустичний сигнал завершення програми

Використання засобів 3 в 1

Система самоочищення фільтра

Програми
Індикатори

Режимів роботи

Наявності солі

Наявності ополіскувача

Сенсори

Чистоти води

Визначення виду миючого засобу

Завантаження

Відстрочка старту
Захист

Від протікання

Технічні характеристики

Витрата води на цикл
Енергоспоживання за цикл

0.7 кВт/год

Рівень шуму

44 дБ

Клас енергоспоживання
Клас мийки

А

Клас сушки

A

Потужність

2400 Вт

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал внутрішньої камери

Нержавіюча сталь

Висота
Ширина
Глибина
Вага

48,542 кг

Висота в упаковці

87,5 см

Ширина в упаковці

67 см

Глибина в упаковці

66 см

Вага в упаковці

49,8 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера