odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Праска BRAUN SI7042GR

Код:699459
Немає в наявності
Праска BRAUN SI7042GR video preview
Праска BRAUN SI7042GR фото
Праска BRAUN SI7042GR фото
Праска BRAUN SI7042GR фото
Праска BRAUN SI7042GR фото
Праска BRAUN SI7042GR фото
cashback iconКешбек 22 ₴
2 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Праска Braun SI 7042 GR серії TexStyle 7

Потужність: 2400 Вт. Інноваційна, закруглена з заднього боку, підошва Eloxal 3D FreeGlide забезпечує плавне ковзання на 360 градусів, без зачіпання гудзиків, кишень і блискавок. Паровий удар: 220 г / хв. Регульована подача пари: 0-50 г / хв. Обсяг резервуара для води: 300 мл. Вертикальне відпарювання. Система антінакіпь і антікапля. Паровий носик. Колір: білий / зелений.

 

Унікальна підошва Eloxal 3D FreeGlide

Праска Braun SI 7042 GR оснащена унікальною підошвою Eloxal 3D FreeGlide, яку німецький виробник оснастив самою оптимальною кількістю і розташуванням отворів для виходу пари. Така продумана конструкція дозволяє максимально рівномірно розподіляти кількість пари по всій поверхні підошви, тим самим забезпечуючи швидкий та бездоганний результат під час прасування. При цьому задній борт підошви праски Braun SI 7042 GR трохи піднятий, що дає можливість плавного руху без появи складок у будь якому напрямку, в тому числі і в зворотному. Досить важливим є також і той факт, що дана унікальна підошва стійка до механічних пошкоджень і подряпин. Це дає можливість прасувати речі, що мають металеві деталі, без побоювання при цьому пошкодити праску.

 

Значна потужність

Ціна Braun SI 7042 GR повністю виправдана, в тому числі за рахунок того, що потужність пристрою становить 2400 Вт. Цього цілком достатньо, щоб швидко і ефективно гладити речі навіть із самої щільної тканини (наприклад: щільні джинси, вовняне пальто або піджак). До того ж не доведеться довго чекати моменту нагріву підошви до робочої температури, оскільки нагрівається вона практично миттєво, що допомагає економити час, коли речі потрібно погладити терміново.

 

Надійність і довговічність

Німецький виробник подбав і про те, щоб тим, хто вирішив купити Braun SI 7042 GR, ця праска прослужила довго і надійно, а також не нашкодила вашим речам під час прасування. Для цього праска Braun SI 7042 GR оснащена функцією «антинакип», за допомогою якої можна не хвилюватися, що накип випадково проникне через парові отвори на одяг і зіпсує його. Також досить важлива і функція «антикрапля», що є запорукою того, що під час прасування, вода з резервуару випадково не протече на одяг.

 

Характеристики

Основні характеристики

Функціональні особливості

Фізичні характеристики

Джерело живлення
Паровий удар, г/хв

225

Постійна подача пари, г/хв

50

Обсяг резервуара для води

300 мл

Довжина шнура

2,5 м

Потужність
Габарити (ВхШхГ)

14.7 х 30 х 11.3 см

Вага

1.7 кг

Вага в упаковці

1.9 кг

Комплектація

Праска

Гарантійний талон

Інструкція

Мірний стакан

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера