odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків10
Задати питання

Праска з парогенератором Tefal GV9560E0

Код:661694
Немає в наявності
Праска з парогенератором Tefal GV9560E0 video preview
Праска з парогенератором Tefal GV9560E0 фото
Праска з парогенератором Tefal GV9560E0 фото
Праска з парогенератором Tefal GV9560E0 фото
Праска з парогенератором Tefal GV9560E0 фото
Праска з парогенератором Tefal GV9560E0 фото
Праска з парогенератором Tefal GV9560E0 фото
cashback iconКешбек 104 ₴
10 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ефективність професійного рівня

Праска з парогенератором Tefal GV9560E0 – це потужний пристрій з широким спектром корисних функцій, який забезпечує максимальну продуктивність у догляді за речами. Завдяки новій технології подавання пари під високим тиском, він справляється навіть з самими впертими складками. А ексклюзивна система подвійного захисту подбає про те, щоб на тканині не залишалося плям. Досягайте найкращих результатів ще швидше з праскою Tefal з серії Pro Express Ultimate. Щоб у вас залишалося більше часу на себе.

 

Більше пари – менше складок

Завдяки новій технології генерації пари та її подавання під високим тиском (до 7,3 бар) Tefal забезпечить чудовий результат прасування та відпарювання. Що дозволяє скоротити час і заощадити сили. А використовуючи функцію Steam Boost ви зможете впоратися з самими стійкими складками і без проблем прасувати навіть дуже щільні тканини.

 

Самоочисна підошва

Нова технологія Durilium AirGlide забезпечує прасці краще ковзання для швидкого та легкого прасування. У той час як каталітичне покриття Tefal Autoclean допомагає зберегти підошву пристрою ідеально чистою, без плям та нальоту. Щоб навіть через місяці використання він міг похизуватися такою ж високою ефективністю прасування, як і на самому початку.

 

Інтуїтивно зрозуміле керування

5 попередньо налаштованих режимів забезпечують оптимальне поєднання пари і температури для кожної тканини. Вам залишається лише обрати потрібний і насолоджуватися результатом.

 

Вбиває до 99,99% бактерій

Ще один плюс використання парогенератора Tefal – це дезінфекція речей. Поєднання високої температури та пари під високим тиском знищує до 99,9% мікроорганізмів та бактерій. Одночасно освіжаючи речі і видаляючи неприємні запахи.

 

Подвійний захист

Будьте повністю спокійні за свій одяг і техніку. Система Anti-Drip перетворює краплі і будь-які можливі протікання на пару, тим самим запобігаючи появі плям на тканині. А покращений колектор для збору накипу Anti-Calc полегшує видалення відкладень, забезпечуючи прасці Tefal довгу і безпроблемну роботу.

 

Практичність та продумана конструкція

Великий резервуар вміщує майже 2 літри води, чого вистачить для того, щоб впоратися навіть з великим об'ємом одягу або постільної білизни. А завдяки тому, що ємність зроблена знімною, її можна витягти і наповнити заново навіть під час прасування. Також у конструкції Tefal GV9560E0 передбачено спеціальний замок, який утримує праску на місці для безпеки при перенесенні та зберіганні.

 

Особливості:

  • Подавання пари під тиском до 7,3 бар
  • 5 попередньо встановлених налаштувань для різних видів тканин
  • Система Anti-Drip для захисту від протікання і плям на одязі
  • Легке ковзання з технологією обробки підошви Durilium AirGlide
  • Знімний резервуар на 1,9 літра
  • Функція автовимкнення
  • Замок для безпечного перенесення та зберігання

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Колір

Фізичні характеристики

Потужність
Габарити (ВхШхГ)

27 x 34 x 45 см

Вага

5.75 кг

Комплектація

Гарантійний талон

Інструкція

Парова система

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків