Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електробритва Braun LS5160 81611924

Код:693013
Немає в наявності
Електробритва Braun LS5160 81611924 фото
Електробритва Braun LS5160 81611924 фото
Електробритва Braun LS5160 81611924 фото
cashback iconКешбек 12 ₴
1 249

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Гладкість шкіри і жодного подразнення

Втомилися від вічного подразнення після використання бритвеного станка, але йдете на жертви заради гладкої шкіри ніжок і зони бікіні? Ідеальним рішенням для вас стане жіноча електробритва Braun Silk-Epil LS 5160. Цей пристрій забезпечить вам ідеально чисте і гладке гоління, без неприємних наслідків (таких як подразнення).

Бриюча голівка

Бриюча голівка Braun Silk-Epil LS 5160 Wet&Dry складається із сітки, пом'якшувальної смужки SoftStrip, захисної подушечки EasyGlide для легкого ковзання, тримера для довгого волосся. Усі ці елементи стануть гарантією максимально ефективного і дбайливого гоління. Ціна бритви Braun Silk-Epil LS 5160 Wet&Dry в повній мірі відповідає її прекрасним технічним характеристикам і якості.

Для пілінгу ваших ніжок

У комплектації Braun Silk-Epil LS 5160 передбачена насадка для пілінгу і розгладження шкіри, призначена для використання на шкірі ніг. Завдяки спеціальній подушечці (знімається, є запасна в комплекті), якою вона оснащена, шкіра очищується від ороговілих частинок, значно покращується її зовнішній вигляд. Ваші ніжки будуть виглядати бездоганно гладкими, викликаючи захоплення оточуючих!

Проста експлуатація і догляд

Крім відмінних характеристик, бритва Braun Silk-Epil LS 5160 може похвалитися простотою в експлуатації і догляді. Завдяки технології Wet&Dry, пристрій можна використовувати під час прийняття душу або ванни. Після використання бриючі елементи можна сполоснути під проточною водою, а ріжучий блок очистити за допомогою щіточки (не рекомендується чистити сіточку). Працює електробритва від батарейок, так що ви можете не боятися, що прилад вимкнеться в найбільш невідповідний момент.

Насадки в комплекті

Також, разом із цим пристроєм, ви знайдете насадку OptiShave для зручного і надчистого гоління, яка забезпечує щільне прилягання і оптимальний кут, за допомогою чого сітка і тример ідеально контактують зі шкірою. Під час її використання блокатор на насадці повинен перебувати в положенні «гоління». Дві насадки для підрівнювання волосків в області бікіні (до довжини 4 мм і 8 мм), допоможе вам створити контури в зоні бікіні і створення інтимних зачісок. Під час їх використання встановіть блокатор на позицію «тример».

       

Характеристики

Основні характеристики

Система гоління

Сіточна (вібраційна)

Тип
Плаваюча головка

Так

Водонепроникний корпус

Так

Тип епіляції
Кількість бритвових головок

1

Можливість очищення під струменем води

Так

Насадки
Функціональність

Захисна подушечка EasyGlide

Технологія Wet&Dry

Експлуатація та безпека

Джерело живлення
Підсвічування

Нема

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Габарити (ВхШхГ)

12 x 7 x 3.5 см

Вага

250 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Електробритва Braun LS5160 81611924